Εγκαταλελειμμένος ο Ελληνισμός της Ουκρανίας

ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Απόκληρος!

Έτσι θεωρείται σήμερα ο Ελληνισμός της Ουκρανίας. Πραγματικό κοινωνικό δράμα με ιστορικές διαδρομές και αναφορές! ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΕΙ.

Απαξιωτική η στάση της Ελλάδας για τον Ελληνισμό που χρόνια στάθηκε στα πόδια του με τεράστιες προσπάθειες εθελοντισμού, θυσίες και παρακαταθήκες.

Καμιά φροντίδα, καμιά ενίσχυση, κανένα κονδύλι στις αναγνωρισμένες εκφράσεις, φορείς, δίκτυα, κανένα πρόγραμμα, κατάργηση επισκέψεων και ανταλλαγών με την Ελλάδα, κατάργηση προξενικής αρχής.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΝΕΣ διαμαρτυρίας χωρίς καμιά γέφυρα συνεργασίας και πολιτισμού.

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ χωρίς καν να προσδιορίζεται, ότι πατρίδα τους, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι 1ης 2ης και 3ης γενιάς, έχουν την ΕΛΛΑΔΑ. Χιλιάδες προσπάθειες όνειρα και οράματα, πετάχτηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στις ελληνικές καλένδες.

Κανένας σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε μια περιοχή που απειλείται η ΕΙΡΗΝΗ και ο άνθρωπος τέθηκε κάτω από τα κέρδη!

ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΚΟΝΤΑΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ στάση συμπαράστασης αλλυλεγγύης ευθύνης δημιουργόντας γέφυρες συνεργασίας, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τη διεθνή κοινή γνώμη.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ!

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε οι στιγμές είναι τραγικές, στόχο έχουν την υπονόμευση της παγκόσμιας ειρήνης!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΣΑΕ

ΡΩΜΗ 16/10/2014

Pin It