Ο Άδωνις πρότεινε στους Γερμανούς το κλείσιμο των τραπεζών και τη χρεοκοπία

Να τι δήλωσε στο γνωστό για τις ανθελληνικές θέσεις του γερμανικό περιοδικό "Focus Online" ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο ακροδεξιός πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν. Δ., ενώ ο ίδιος χωρίς ίχνος ντροπής καμαρώνει: «Εγώ πρότεινα στους Γερμανούς το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών και τη χρεοκοπία της Ελλάδας».

«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές».

Οι Γερμανοί που, μάλλον του υπαγόρευσαν αυτή την πρόταση, δήλωσαν πως τη βρίσκουν «δραστική και συνεπή». Ο βουλευτής της Ν.Δ., όπως φαίνεται, εκλήθη για να απευθύνει και μία έκκληση μέσω του γερμανικού περιοδικού προς τους δανειστές - και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού - να «μην αποδεχθούν τη λίστα του Τσίπρα σε καμία περίπτωση».

Ξεπερνώντας τους Τόμσεν και Ντάισελμπλουμ υπερηφανεύεται, ο ενός κοκόρου γνώση διαθέτων, πως δεν άφησε περιθώριο ούτε στον σκληρό Σόιμπλε ούτε στους λοιπούς θεσμικούς να πρωτοστατήσουν στα capital controls για τα οποία σήμερα κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση. Αυτός είναι ο «πατριώτης» Άδωνις, που θέλει να γράφει το όνομά του με -ι-, μαγαρίζοντας το αρχαιοελληνικό όνομα.

Μια φουστανέλα (τσολιά) σου χρειάζεται καημένε και να περιμένεις μήπως σου χρειαστεί! Να περιμένεις, να περιμένεις, μέχρι να βρυκολακιάσεις!...

Pin It