Στο Παρίσι, παρέα με τον ελέφαντα!

Σε μια προσπάθεια να στηρίξει (γιατί;) την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ο ευτραφής «μαζί τα φάγαμε», Θεόδωρος Πάγκαλος δε δίστασε να δηλώσει σε εφημερίδα ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός θα μεταναστεύσει, θα ξαναπάει στο Παρίσι.

Έγραψε επί λέξει στο Twitter: «Καλύτερα ξανά στο Παρίσι παρέα με την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ παρά σε στρατόπεδο «επαναστατικής διαπαιδαγώγησης» με διοικητή Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Κοιτάξτε ποιος μιλάει! Αφού «μαζί τα φάγαμε», τότε γιατί η κοιλια η δική μας είναι σαν της ρέγγας, ενώ η δικιά σου.... Θα μου πεις εσύ έτρωγες από παλιά, κι αυτό είναι μια λεπτομέρεια. Πρόσεξε όμως γιατί τόοοοοτε που ήσουν στο Παρίσι, και αναγνωρίσιμος δεν ήσουν (ποιος Γάλλος να ήξερε πως ήσουν εγγονός του Πάγκακου) και Έλληνες μετανάστες (εξαιτίας σου) δεν υπήρχαν. Τώρα όμως;

Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες λένε, ότι η «γκιλοτίνα του Σασόν» βρίσκεται στα χέρια κάποιου ξετρελαμένου (και αναγκαστικά μεταναστευμένου) Συριζίτη και την έχει καλά ακονισμένη.

(Παρένθεση: Στη γκιλοτίνα του, ο Σασόν -τότε που φοιτούσε ο Θόδωρος εκεί στο Παρίσι, εν έτει 1968- τους ανάγκαζε να σκύβουν και να φταρνίζονται οι πολιτικοί και οι μπουρζουάδες, όπως έγινε με την «δύστυχη» την Αντουανέτα, ενώ αυτός .... περιοριζόταν σε μια απλή κινησούλα!).

Βέβαια, για να δηλώνει ο «έξω απ’ τα δόντια» πολιτικός ότι θα πάει με την Σαλέχ εις Παρισίους, κάτι δε θα έχουν συζητήσει, κάτι δε θα ξέρει και αυτή; Δηλαδή, θέλω να πω, η Σαλέχ θα πάει στο Παρίσι τραγουδώντας:

«Θα πάω Παρίσι με τον Ταρζάν....

παρέα με τον ελέφαντα,

να μη μας ρίχνουν ξύλο!...

Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι κακομοίρα μου! Σιγά μη φτάσουν τα μπουλντόγκ του Χρυσοχοϊδη και του Δένδια εκεί για να σας γλιτώσουν! Μωρέ δεν τραβάτε κατά Αφρική μεριά, εκεί με τα πολλά Αλ, Αλ Αλλάχ, Αλ Σαντάμ, Αλ Σαλάχ, Αλ Τοντόρ....

Pin It