Τα κατά παραγγελία νάζι-α της Παπαγγελή

Ποιοι βρίσκονται πίσω από το ακροδεξιό παραλήρημα της Ελλης Παπαγγελή;

Η Ελλη Παπαγγελλή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Κουμουτσάκου στην περιφέρεια Αττικής, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη της και στις εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατέβει στη Β Αθήνας. Και μόνο το γεγονός ότι συζητείται αυτό το ενδεχόμενο σημαίνει ότι δεν την αποκήρυξε όλη η ΝΔ για τους ισχυρισμούς της ότι δεν υπήρξαν νεκροί στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, αλλά, αντίθετα, εξακολουθεί να έχει ισχυρούς πολιτικούς φίλους στον ευρύτερο χώρο της δεξιάς. Κατά συγκλίνουσες εκτιμήσεις τα διχαστικά κείμενα που αναρτά στο διαδίκτυο δεν είναι επεξεργασμένα από την ίδια αλλά από ακροδεξιούς παράγοντες που έχουν επιρροή στο κόμμα που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής και που την βγάζουν μπροστά για να μαζεύει κόσμο που έχει απομακρυνθεί από τη ΝΔ λόγω μνημονίων και στρέφεται δεξιότερα. Άλλωστε, το γεγονός ότι μετά το σάλο που προκλήθηκε τα ανεκδιήγητα λεγόμενά της για το Πολυτεχνείο η επίμονη ΟΝΝΕΔίτισσα επανήλθε με ανιστόρητο, προκλητικό κείμενο για τα Δεκεμβριανά επιβεβαιώνει, κατά συγκλίνουσες εκτιμήσεις, ότι έχει υποστήριξη από πρόσωπα που δεν θέλουν να φαίνονται αλλά βρίσκονται πολύ κοντά της και παίζουν παιχνίδια μέσα από τη δική της έκθεση. (Αυτά αναγράφονται στο site «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»).

Τελικά, «δεν ευθύνεται» αυτή για όσα γράφει, αλλά οι απόστρατοι που τα υπαγορεύουν, αυτοί οι αμετανόητοι νοσταλγοί της χούντας, άνθρωποι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που προσπάθησε να χτίσει το μύθο του φιλορώσου και του παρ' ολίγον θύματος, που δήθεν εκβιάστηκε και απειλήθηκε για απειθαρχία προς την Ε.Ε.! Αυτός κι' αν είναι μύθος! Και, θυμηθείτε το: Ο άνθρωπος που έφτασε τη χώρα στην κατάρρευση, και έφυγε άρον - άρον αφήνοντας την καυτή πατάτα στο Γιωργάκι, αυτός θα ετοιμαστεί κάποια πρωία -ως «νέος εθνάρχης» στα πρότυπα του θείου- να ξανασώσει την Ελλάδα. Αυτή τη φορά όμως με ενωτικό σύνθημα: «Όλοι μας του δεξιού και ακροδεξιού τόξου συσπειρωμένοι, να σώσουμε την Ελλάδα!». Χρειάζεται πάση θυσία και τους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ και της Χ.Α., αλλοιώς «εθνάρχης» δε γίνεται!...

Κάπως έτσι εξηγούνται τα ναζι-άρικα κολπάκια της Παπαγγελή. Γιατί, μπορεί αυτή να μην ήταν αυτόπτης μάρτυς στην ειρηνική εισβολή των αρμάτων μάχης στο Πολυτεχνείο, ο Κωστάκης όμως ήταν παρών. Και δεν είδε ούτε ένα νεκρό.

Pin It