AVAAZ και καρχαρίες, ή Le tre galline;

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Στην πολιορκημένη πόλη Μαντάγια, τα πεινασμένα παιδιά τρώνε φύλλα δέντρων, γάτες και έντομα. Το καθεστώς του Άσαντ εξωθεί περισσότερους από 40.000 συνανθρώπους μας στη λιμοκτονία. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον πόνο των γονιών που βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν από την πείνα, αλλά υπάρχει τρόπος να τους βοηθήσουμε.

Τον Σεπτέμβριο συμφωνήθηκε εκεχειρία για να αρθεί η πολιορκία της Μαντάγια και άλλων πόλεων, αλλά οι άμαχοι παραμένουν παγιδευμένοι χωρίς τροφή και φάρμακα. Η Τουρκία και το Ιράν, σε συνεργασία με τους συμμάχους τους, μπορούν να σταματήσουν την πολιορκία, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν από μόνοι τους. Αν όμως δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κατακραυγή με 1.000.000 φωνές για να ζητήσουμε από τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν να παρέμβει και να συνεργαστεί με όλες τις πλευρές, μπορούμε να σώσουμε χιλιάδες οικογένειες της Μαντάγια από τη λιμοκτονία κ.λπ. κ.λπ.»

Αυτά υποστηρίζει το AVAAZ, προς απογοήτευση πολλών, αφού δείχνει πλέον ξεκάθαρα και απροκάλυπτα τον ρόλο του, ένα ρόλο που κατήγγειλε προ πολλού μερίδα αντεξουσιαστών, κατηγορώντας την τεράστια οργάνωση ως Δούρειο Ίππο. Ποιος είναι λοιπόν ο ρόλος του; Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο: Πρόκειται για μια ακόμη μεταλλαγμένη ΜΚΟ, μια απ’ τις τόσες που δραστηριοποιούνται και εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, που πουλάνε φούμαρα και πλουτίζουν απ’ την ευαισθησία 40.000.000 ανθρώπων (στην περίπτωση του AVAAZ) που δηλώνουν μέλη του και συνδράμουν οικονομικά όποτε τους ζητηθεί. Πρόκειται για τις οργανώσεις που καταβροχθίζουν τεράστια κονδύλια από τον παγκόσμιο πλούτο για να διαχειρίζονται τις καταστάσεις με τη μάσκα των ΜΚΟ, δήθεν μακρυά από τα βλέμματα των κυβερνήσεων και των γνωστών πολιτικοοικονομικών κύκλων. Όλες αυτές οι οργανώσεις (Green Peace ή αλλοιώς Green Pigs, όπως την ονόμασαν- WWF κ.λπ.) κινούνται στα ίδια μονοπάτια και πολλές φορές με τα ίδια πρόσωπα ως οδηγούς.

Συμβαίνει κάτι ανάλογο με τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, που αλλάζουν ταμπέλες και διεύθυνση και εξακολουθούν να «εκμεταλλεύονται» την πελατεία τους. Στην προκειμένη περίπτωση, το AVAAZ κατηγορεί το «καθεστώς Άσαντ», ότι αυτό ευθύνεται για τη λιμοκτονία 40.000 ανθρώπων, ενώ την ίδια στιγμή με περίσσεια θράσους βαφτίζει απλώς «συμμάχους» τους πραγματικούς συνεργάτες της θηριωδίας στη Συρία, δηλαδή την Τουρκία, ενώ υπονοεί και κάποιους ακόμη.

Είναι ο Άσαντ όμως το πρόβλημα ή οι Αμερικανοί με το μακρύ τους χέρι, το ΝΑΤΟ τους, που έσπειραν τον όλεθρο στη χώρα αυτή; Μήπως οι ίδιοι δεν ήταν αυτοί που κατασκεύασαν τις «ροζ επαναστάσεις» ή την αραβική άνοιξη και αιματοκύλισαν όλες τις χώρες της Βόρειας Αφρικής και του αραβικού κόσμου;

Τέτοια ευαισθησία το AVAAZ! Τύφλα να ’χει η CIA μπροστά σε τέτοιους μηχανισμούς! Ας αναλογιστούμε επομένως τι πραγματικά εξυπηρετούν όλες αυτές οι οργανώσεις και ποια πρέπει να είναι η σχέση μας μαζί τους.

Υ.Γ: Την ίδια ευαισθησία έδειξε και το WWF και εξαπέλυσε μύδρους κατά όσων δέχτηκαν την αιχμαλωσία και την «απώλεια» ενός καρχαρία, όταν αυτό το ανθρωποφάγο ψάρι πιάστηκε στα ποριώτικα δίχτυα από μόνο του! Αλλά έτσι είναι: «Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!». Τα «σκυλόψαρα» με τα σκυλόψαρα...

Pin It