Αιμοβόρα ροτβάιλερ τίναζαν 5χρονο παιδάκι στον άερα και το κατασπάραξαν!

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές μαρτύρων του τραγικού περιστατικού που εκτυλίχθηκε σε χωριό λίγο έξω από την Κοζάνη, όταν δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε ένα πεντάχρονο αγοράκι, το οποίο και κατασπάραξαν αφού το τραυμάτισαν θανάσιμα.

«Περίπου στις 14:00 ήταν παρέα σπίτι του γείτονα με τα ροτβάιλερ. Άκουγα ένα παιδάκι να παίζει. Σε κάποια στιγμή πήγα λίγο παραπέρα ακούω τρεις τσιρίδες παιδικές, τσιρίδες τρόμου, σαν από απόγνωση από το παιδάκι ξαφνικά. Σαν χτύπημα. Σπάνια τις ακούς. Μετά σταμάτησαν οι τσιρίδες. Είδα μετά την γυναίκα μου να τραβά τα μαλλιά της. Ήταν και οι γείτονες εκεί. Είχε βγει ο ιδιοκτήτης και προσπαθούσε να πάρει τα σκυλιά από πάνω από το παιδί. Η μαμά του ούρλιαζε φοβερά και αυτή. Αμέσως τα επόμενα λεπτά το έβαλαν στο αυτοκίνητο και πήγαν στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά ήταν αφηνιασμένα. Ακουγόντουσαν που γάβγιζαν Το δάγκωσαν πάρα πολύ έμαθα. Η γυναίκα μου το είδε και το είχαν σηκώσει στον αέρα», ανέφερε ο πρώτος μάρτυρας στο kozan.gr.

«Είδα το σκυλί να τινάζει μια κόκκινη μπλούζα, δεν κατάλαβα αν είναι παιδί ή μπλούζα στην αρχή. Μετά άκουσα τον ιδιοκτήτη και έναν άλλο κύριο να ορμάνε πάνω στα ροτβάιλερ. Να παίρνουν βέργα και να χτυπάνε το σκυλί. Σήκωσαν το παιδί στον αέρα. Πήρα την αστυνομία αμέσως», είπε ο δεύτερος μάρτυρας.

Το περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μια σύγχρονη μάστιγα έχει εξαπλωθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αφού η μόδα επιβάλλει τη «συντροφιά» (έτσι λέγεται στη γλώσσα τής «γκλαμουριάς», των γιάπηδων και των νεόπλουτων των 500€ η συγκατοίκηση του ανθρώπου με ένα αγρίμι ακόμη και σε ένα διαμερισματάκι 40 τ.μ.), ενός σκύλου. Άνθρωποι χαμηλού νοητικού επιπέδου στην πλειοψηφία τους ταλαιπωρούν και βασανίζουν ένα αγρίμι, φυλακίζοντάς το σε 4 τοίχους, ή σε ένα κλουβί, για να ικανοποιήσουν ένα ταπεινό βίτσιο τους: Να το βγάλουν όποτε μπορέσουν μια βόλτα στην παιδική χαρά, όπου το κακόμοιρο το αγρίμι, τι άλλο από το φυσιολογικό θα κάνει; Θα μολύνει με τα κόπρανά του τον χώρο που παίζουν ανέμελα μικρά παιδιά! Όταν το σκυλί/αγρίμι βρεθεί λίγο πιο έξω από την πόλη και συναντήσει ζώα οικόσιτα, αρνάκια κ.λπ., τότε παρατηρείται και το φαινόμενο επίθεσης του σκύλου προς τα αρνάκια, το ξεκοίλιασμά τους και ακολουθεί η κωμικοτραγική σκηνή, όπου ο ιδιοκτήτης το επιπλήττει: Του μιλάει, του λέει ότι «δεν ήταν καλό παιδί» και ότι «κάτι τέτοιο δεν πρέπει να το ξανακάνει». Ο σκύλος «χαμογελάει», και το περιστατικό θεωρείται λήξαν! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό σε SUPER MARKET της Άνδρου, όταν ένας λύκος κατασπάραξε ένα πεντάχρονο παιδάκι, αλλά και τόσα άλλα περιστατικά, για τα οποία χύθηκαν κροκοδείλια δάκρυα, αλλά ανθρώπινες ζωές χάθηκαν! Οι ιδιοκτήτες τους όμως αυτοπροσδιορίζονται «ζωόφιλοι»! Αυτοί οι άρρωστοι που αποφασίζουν να αποκτήσουν σαν «ζώο συντροφιάς» όποιο πιο άγριο σκύλο μπορούν να ανακαλύψουν.

Φύλακας ο σκύλος; Στις ημέρες μας κάτι τέτοιο πολύ αμφισβητείται, αφού σε επιχειρήσεις που φυλάσσονταν από λυκόσκυλο, το αγρίμι βρέθηκε ναρκωμένο και νεκρό, ενώ οι ληστές ανενόχλητοι έκαναν σκούπα ό,τι χρειάστηκαν!

Η «μόδα» ξεκίνησε από τους έχοντες και κατέχοντες, από τους εφοπλιστές με τις βίλλες και τα κότερα, για να καταντήσει σήμερα ένα γελοίο φαινόμενο, με τους μετανάστες των 500 € να «ποζάρουν» βγάζοντας βόλτα ό,τι τετράποδο βρέθηκε στην κατοχή τους. Πράγματι, άνθρωποι που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, ξοδεύουν τα απαραίτητα για να «φυγουράρουν» με τον σκύλο τους! Για να τον βγάζουν καμιά φορά στις παιδικές χαρές και στις πλατείες, να τις γεμίζουν με ακαθαρσίες και αυτοί να καμαρώνουν για τη φτώχεια τους, την πνευματική μετά την οικονομική. Στο σημείο αυτό θα ήταν σκόπιμο να τεθεί ένα ερώτημα: Πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να βοηθηθούν στην παρούσα οικονομική καταστροφή τής χώρας, πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να σιτιστούν, να πάνε στον ανθρωπίατρο αντί να πηγαίνουν τα εκατοντάδες χιλιάδες σκυλιά στον κτηνίατρο; Σίγουρα θα είχε λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα και μόνο με μια τέτοια κίνηση.

Τέλος, δεν θα έπρεπε η ελληνική δικαιοσύνη να επιβάλλει βαρύτατες ποινές στους ιδιοκτήτες σκύλων σε περιπτώσεις που τα αγρίμια αυτά κατασπαράσσουν μικρά παιδιά; Τι νόημα έχουν τα ισόβια όταν δεν εφαρμόζονται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Pin It