Εκδηλώσεις παρουσίασης προγραμμάτων σπουδών

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με ειδική αναφορά στα προγράμματα που προσφέρονταιμε τη μεθοδολογία της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην Αθήνα και Θεσσαλονίκηως ακολούθως:

Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, Ξενοδοχείο “Δάιος”

(Λεωφ. Νίκης 59, Θεσσαλονίκη), 7:00μ.μ.

• Αθήνα: Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, Ξενοδοχείο “NJV Athens Plaza “

(Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος), 7:00μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά στα ακόλουθα:

- Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών

- Αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ

- Το Μοντέλο Διδασκαλίας για Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

- Κριτήρια Εισδοχής

- Στήριξη και Καθοδήγηση Σπουδαστών

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα Πτυχιακού (Bachelor Degree), Μεταπτυχιακού (Master Degree) καιΔιδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Το Πανεπιστήμιο ανήκει στο μεγαλύτερο Διεθνή Πανεπιστημιακό Οργανισμό Laureate International Universities, o οποίος περιλαμβάνει 80 πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 28 χώρες με σύνολο 1,000,000 φοιτητές.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που έχει αξιολογηθεί από τoν QS TOP UNIVERSITIES (QS StarsTM) με τον υψηλότερο δείκτη «5 πέντε Αστέρια» στους τομείς της Διδασκαλίας, των Εγκαταστάσεων/Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίησης και της Προσβασιμότητας/Στήριξης των φοιτητών.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν πλήρη ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα.

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Επικοινωνία: Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, κα Σοφία Παπαθεοδούλου

Tηλέφωνο: 00357 22713058, 00357 22713000

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It