Σφοδρή επίθεση εναντίον της περιβόητης «Ομάδας Αλήθειας», της μιντιακής προπαγανδιστικής ομάδας της ΝΔ εξαπέλυχε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. Η «ομάδα αλήθειας» έκοψε αποσπάσματα της συνέντευξή του δημοσιογράφου στον σταθμό «Οne» και επιχείρησε να δώσει τη δική της εκδοχή σε μια προσπάθεια να εκθέσει τον δημοσιογράφο.

Ωστόσο έλαβε πληρωμένη απάντηση από τον Ν. Μπογιόπουλο, ο οποίος έβαλε στο «κάδρο» και τους Κ. Μητσοτάκη και Αν. Σαμαρά, στους οποίους έστειλε τα «χαιρετίσματα» του…

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Νίκου Μπογιόπουλου, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο imerodromos.gr

«Ομάδα Αληθει…ότητας»

Το μιντιακό «διαμάντι» της Νέας Δημοκρατίας χολώθηκε. Πήρε ένα απόσπασμα της συνέντευξης μου στο “One” (η συνέντευξη διατίθεται ολόκληρη εδώ) και πρόσφερε στους αναγνώστες του το παρακάτω “κόψε-ράψε”:

Ένα (χαρακτηριστικότατο) δείγμα της «αριστείας» που ακολούθησε από τους φίλους και ομοιδεάτες της “Ομάδας Αλήθειας” στο φέισμπουκ της τελευταίας, μπορείτε να το απολαύσετε.

Κατόπιν τούτων και σε ό,τι αφορά τα στελέχη της «Ομάδας Αλήθειας» και τους ακολούθους της, τρεις ακόμα «απλές, ρεαλιστικές και σύγχρονες σκέψεις»:

Πρώτον, χαίρομαι που συνέβαλα σε ένα ακόμα ξεχείλισμα της «ποιότητας» που εκπροσωπείτε.

Δεύτερον, ευχαριστώ που ομολογείτε ότι είστε τόσο υπηρέτες των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των βιομηχάνων που ούτε καν να φανταστείτε δεν μπορείτε έναν κόσμο χωρίς αφεντικά για να τα γλείφετε.

Τρίτον, τα χαιρετίσματα μου στους κ.κ Μητσοτάκη, Σαμαρά και τους όποιους εμπνευστές σας.

Έρρωσθε και αντίο.

Νίκος Μπογιόπουλος.

Pin It