Το 80 % των Γερμανών είναι χρεωμένοι

Τι προέκυψε από την ημερίδα που πραγματοποίησε η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ) με Έλληνες και ξένους ευρωβουλευτές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή:

Ο Αμερικανός καθηγητής Τζέϊσον Κίλμπορν ανέφερε ότι η υπερχρέωση δεν περιορίζεται γεωγραφικά. Τα δύο τρίτα των οφειλετών στη Ολλανδία ο 30%- 40% στη Δανία και τη Σουηδία και το 80% των οφειλετών στη Γερμανία αδύνατο να αποπληρώσουν τους πιστωτές, είπε ο καθηγητής και πρόσθεσε ότι δεν είναι σκοπός να αποστραγγίξουμε τον δανειολήπτη αλλά να ζητούμε λιγότερες τμηματικές καταβολές μέσα στον χρόνο με κίνητρα για εκπτώσεις.

Επομένως εκείνο που δευτερευόντως προκύπτει αλλά είναι το κυρίαρχο ως διαπίστωση είναι: Τι διάβολο λαός είναι αυτοί οι Γερμανοί, που βρίσκονται σ’ αυτή την άθλια κατάσταση, που ασπάζονται τόσο ευλαβικά τον αμερικανισμό «τι κάνω εγώ για το κράτος και όχι το κράτος για εμένα», οι Γερμανοί που έχουν ξεχάσει πώς είναι ο τουρισμός, που ζουν μόνο για να εργάζονται και εργάζονται μόνο για να χρωστάνε; Τι προσμένουν άραγε από μια «ισχυρή» κρατική οικονομία (που στηρίζεται στην εκμετάλλευση των λαών, με την επιβολή οικονομικών πολέμων και την τοκογλυφία), πότε άραγε θα κατανοήσουν ότι με την ισχυροποίηση του κράτους δυο φορές αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα, και οι ίδιοι γνώρισαν –πέρα από την ταπείνωση- και την εθνική τους καταστροφή; Τι κι’ αν πολλοί απ’ αυτούς αρέσκονται στην αποστήθιση 5-6 στροφών από την Ελληνική Ιλιάδα ενώ κλείνουν τα μάτια μπροστά στις ιστορικές αλήθειες, τη σύγχρονη Οδύσσεια, που οφείλουν μεταφρασμένη στη γλώσσα τους να την κατανοήσουν.

Το 80 % των Γερμανών, λοιπόν, εργάζονται δουλικά για την ολιγαρχία (και είναι χρεωμένοι), το 10 – 20% είναι οι προνομιούχοι. Το ίδιο ακριβώς ποσοστό δούλων προς ευγενείς συναντάμε και στην αρχαία Ελλάδα: 10 – 20 % ευγενείς (;), 80 – 90 % δούλοι. Άραγε αυτή την ιστορική αλήθεια να τη γνωρίζουν οι φουκαριάρηδες αρχαιοελληνολάτρες Γερμανοί; Γνωρίζουν ότι οι ίδιοι είναι δούλοι στη χώρα τους;

Pin It