«Υπουργός προπαγάνδας» και «δουλέμπορος των μεταναστών»

Για άλλη μια φορά τα είπε έξω από τα δόντια ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος, ενώ ζήτησε την αποχώρηση του τηλεοπτικού συνεργείου της ΔΤ, το οποίο επρόκειτο να καλύψει συνέντευξή του στις Σέρρες. Δήλωσε ότι για το κόμμα του δεν υπάρχει ΔΤ, αναγνωρίζοντας μόνο την ΕΡΤ και την ΕΡΑ. Την ίδια στιγμή χαρακτήρισε τη ΔΤ «κυβερνητική τηλεόραση» και αναφερόμενος στον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή τον κατονόμασε ως «υπουργό προπαγάνδας».

(Σ.σ: Παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί στην περίφημη μονταζιέρα του Μιχελάκη, που «όλα τα ράβει, όλα τα μπαλώνει»).

Ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ. Π. Καμμένος χαρακτήρισε «έγκλημα» τη συγκυβέρνηση φέροντας προ των ευθυνών τους Σαμαρά και Βενιζέλο, αφού με την υπογραφή τους ανοίγει ο δρόμος για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας πριν μάλιστα από τις εκλογές.

«Να σταματήσουν να κάνουν τους ήρωες» υπενθύμισε στους βουλευτές της ΝΔ, ενώ δε χαρίστηκε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, τον οποίο αποκάλεσε «δουλέμπορο των μεταναστών».

Και εδώ βρίσκεται η ουσία του θέματος, αφού κανείς δε μπορεί να δεχτεί ότι η σύγχρονη τεχνολογία και τα ΚΕΠΙΧ του Πενταγώνου αδυνατούν να εντοπίσουν τα πλοία των δουλεμπόρων και να συντονίσουν τις ενέργειες, ώστε να αποτραπεί εγκαίρως και αποτελεσματικά η καταπολέμηση του φαινομένου. Υφιστάμενοι του υπουργού είναι οι λιμενικοί όλης της χώρας, όπως και οι αστυνομικές αρχές των εισόδων της μεθορίου.

Pin It