135.000 υπογραφές του AVAAZ στο Βερολίνο

Με νησιώτικα τραγούδια και ζωντανά κλαρίνα πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης εκδήλωση/διαμαρτυρία στο Βερολίνο. Εκατοντάδες μέλη του Avaaz από τη Γερμανία και την Ελλάδα παρέδωσαν 135.000 υπογραφές ακριβώς μπροστά απ΄ το κτίριο της καγκελαρίας όπου ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τη Μέρκελ!

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία που, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε και παγκόσμια είδηση! Bloomberg, Spiegel, μέχρι και το Mega (των Πρετεντέρηδων), αλλά και αυτό το Tagesschau αναφέρθηκαν στη δράση αυτή κάνοντας το γεγονός να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν τη συνάντηση, βγήκε απ΄το αμάξι του, για να ευχαριστήσει τους συντελεστές αυτής της δράσης, ενώ δεν παρέλειψε μέσω Twitter και Facebook να τονίσει: «H συγκέντρωση αλληλεγγύης Ελλήνων & Γερμανών μας γέμισε δύναμη».

Το ζητούμενο τώρα είναι να συνεχιστεί η πίεση προς τη Μέρκελ να στηρίξει την προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ο δε πρωθυπουργός πρέπει να προχωρήσει στο σχέδιο πάταξης της διαφθοράς, να φορολογήσει την ολιγαρχία, να φέρει στο εδώλιο όλους όσους έκλεψαν τον μόχθο των ελλήνων εργαζομένων, αυτών καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, τις βδέλλες που τόσα χρόνια μάς πίνουν το αίμα.

Pin It