Ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα

Καταγγέλλει ο δήμαρχος Κερατσινίου για την ΕΛΑΣ: «Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο, ενώ οι μπάτσοι τους κοιτούσαν»

Για «φασίστες με στολή», έκανε λόγο ο δήμαρχος Κερατσινίου Χρήστος Βρεττάκος, καταγγέλλοντας την Αστυνομία για τα χθεσινά επεισόδια κατά τον εορτασμό της επετείου του ενός έτους από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. «Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, φασίστες χτύπησαν την πόλη μας, μόνο που τώρα φορούσαν και στολές. Η σημερινή μεγαλειώδης πορεία που τίμησε τη μνήμη του Παύλου τους ενόχλησε και αυτό φάνηκε με δύο τρόπους: Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο, ενώ οι μπάτσοι τους κοιτούσαν», δήλωσε ξεκάθαρα «Στο Κόκκινο». Και πρόσθεσε ο δήμαρχος: «Ήθελαν να κάψουν την πόλη. Αυτά τα έκαναν οι φασίστες με στολή – κι ας μου κάνουν μήνυση. Ο φασισμός με στολή χτύπησε σήμερα στο Κερατσίνι. Πρέπει να τους μαζέψουν, αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς. Το λέει η πόλη του Παύλου».

Όπως επίσης καταγγέλλει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας στην Εφημερίδα των Συντακτών, κατά τη διάρκεια επεισογίων, μέλη από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ απέσπασαν από κουκουλοφόρο αστυνομική ταυτότητα, την ώρα που αυτός συμμετείχε στην επίθεση στο ΚΕΠ. Η ταυτότητα έχει κρατηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου.

Pin It