Γερμανοί διαδηλώνουν υπέρ της Ελλάδας

Η λεγόμενη διαπραγμάτευση, ή αλλοιώς η προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεφύγει από τα νύχια των γερακιών με το μικρότερο κόστος, η προσπάθεια και η αγωνία ολόκληρου του ελληνικού έθνους που δεν επιθυμεί ούτε την ολική ρήξη με τους «Άρειους», αλλά ούτε και τη συνεχιζόμενη δουλεία, έχει καταντήσει παγκόσμιο θέμα. Και αυτό γιατί πράγματι επειχειρείται κάτι πρωτόγνωρο στην παγκόσμια ιστορία. «Σύμμαχοι» να προσπαθούν λυσαλαία να εξαφανίσουν έναν εταίρο τους, έναν ολόκλορο λαό προς όφελος του παγκοσμιοποιημένου τραπεζικού κατεστημένου.

Συγκρούσεις και πολιτική ένταση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα, γιατί η δεύτερη προσπαθεί να εξηγήσει ότι προτεραιότητα παντός άλλου έχει η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας που καθημερινά με τις υπάρχουσες συνταγές επιδεινώνεται. Ο ελληνικός λαός, πέρα από τη συνεχή τρομοκρατία που δέχτηκε και δέχεται από την πρώην γαλαζοπράσινη συγκυβέρνηση, από τους βρυκόλακες των τηλεοπτικών παραθύρων που προέβλεπαν άδεια ATM και αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων (ξεπερασμένη συνταγή) με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί να υφίσταται την οργανωμένη τρομοκρατία και τη μανιώδη δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης. Οι έχοντες και κατέχοντες άδειασαν τις τράπεζες για να δημιουργήσουν κενό ρευστότητας και καθημερινά στα κανάλια ξεπρνούν σε ανθελληνισμό τους νοσταλγούς του Χίτλερ.

Αντίθετα, κάτι που θα πίστευε εύκολα κανείς, Γερμανοί (αριστερά κόμματα και συνδικάτα) οργανώνουν μεγαλειώδεις διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ των ελληνικών δικαίων, ενώ βροντοφωνάζουν «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ». Εκεί λοιπόν η αγανάκτηση κορυφώνεται, όταν τα ζαγάρια του ΣΚΑΪ αποδεικνύονται πολύ χειρότεροι των γερμανών ηγετών. Θυμάται κανείς τους φιλλέληνες στρατηγούς των ναζί, όταν το 1942 - 43 (Valdheim κ.λπ.) λιποτακτούσαν από τον γερμανικό στρατό και πολεμούσαν στο πλευρό των ελληνικών αντιαστασιακών οργανώσεων, ενώ την ίδια στιγμή έλληνες (;) ταγματασφαλίτες πολεμούσαν μαζί με τους ναζί κατακτητές εναντίον των αντιστεκόμενων Ελλήνων συμπατριωτών τους! Άρα, η ιστορία πράγματι επαναλαμβάνεται....

Το AVAAZ μας καλεί, εν όψει της συνάντησης Τσίπρα - Μέρκελ, να ενώσουμε τις φωνές μας με τους χιλιάδες Γερμανούς πολίτες και να απαιτήσουμε απ’ τους δύο αρχηγούς να συνεργαστούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς.

Χρειάζονται 100.000 υπογραφές, ώστε μέλη του Avaaz στο Βερολίνο να οργανώσουν δράση-έκπληξη μπροστά απ’ το κτήριο που θα συναντηθούν οι δύο αρχηγοί.

Pin It