Και πάλι ο γυιος του Μητσοτάκη

Ο γυιος του Μητσοτάκη υπόσχεται ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις από το 2015 και μετά στο Δημόσιο. Και ποιος το λέει αυτό; Ο γυιος του Μητσοτάκη! Γιατί ο ίδιος ούτε καν αυθύπαρκτος είναι. Όμως στέκει στο αμνημόνευτο: «Εξαίρεση θα αποτελέσουν όσοι μπήκαν με πλαστογραφία», δηλαδή, με άλλα λόγια, όσους η παρέα του πατρός του και της αδελφής του (ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι) διόρισαν με τον περιβόητο σκληρό, ημίσκληρο, ή μαλακό ΑΣΕΠ! Και όχι μόνο τους διόριζαν με πλαστά χαρτιά, αλλά σε κάθε ευκαιρία δεν έπαυαν να διαλαλούν με πόση διαφάνεια έκαναν τις προσλήψεις στον ΑΣΕΠ. (Θυμάστε με πόση μανία πολέμησαν και κατάργησαν την επετηρίδα). Ποιος άλλος θα ρίσκαρε να λάβει μέρος σε «εξετάσεις» (ο Θεός να τις κάνει εξετάσεις) του δημοσίου και να κατέθετε πλαστογραφημένα δικαιολογητικά; Η στήλη, και «στοίχημα» βάζει ότι ούτε ένας από αυτούς δε θα απολυθεί, γιατί όλοι αυτοί έχουν διοριστεί με τον «νόμο των πολιτικών» και τις ευλογίες των δεσποτάδων. Είναι τα δικά τους τα παιδιά! Τα παιδιά του πατρός του υιού και του αγίου πνεύματος.

Δεν περιορίστηκε όμως εκεί ο ανεπάγγελτος υιός, αλλά έδειξε να ανησυχεί και για την επόμενη ημέρα -που όλοι τους βλέπουν με σιγουριά ότι έρχεται-, για το κατά πόσο ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσει να εφαρμόσει στην πράξη το πρόγραμμά του «Φοβάμαι για τη χώρα, γιατί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς ανεφάρμοστο. Αν ο κ.Τσίπρας βγει στις εκλογές θα χρειαστεί να κάνει αναστροφή όσων υπόσχεται οπότε θα είναι σαν να έχει κοροϊδέψει τους πολίτες ή δεν θα μπορεί να χρηματοδοτήσει τη χώρα. Ο Κύριος Τσίπρας είναι όμηρος του Λαφαζάνη και τον κοινών συνιστωσών».

Ο γυιος του Μητσοτάκη, που φρόντισε να πλουτίσουν οι έλληνες ψυχίατροι, οι φαρμακευτικές με τα αντικαταθλιπτικά, που έσπρωξε σε (άμεση) αυτοκτονία πάνω από 5.000 Έλληνες, που θανάτωσε με ακούσια και έμμεση αυτοκτονία (λόγω αδυναμίας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης) πολλές περισσότερες ακόμη χιλιάδες συμπατριωτών μας, αυτός που τους πήρε τα σπίτια, τα χωράφια στα χωριά, που άφησε χιλιάδες άστεγους στους δρόμους, άνεργους, ασίτιστους, αυτός ανησυχεί! Αυτός που έκοψε τις συντάξεις και τα φάρμακα στους καρκινοπαθείς, αυτός ανησυχεί!

Ανησυχεί για τις (πραγματικές) αριστερές συνιστώσες -και δικαιολογημένα- γιατί δεν αποκλείεται, αν έχουν λόγο αυτές οι συνιστώσες (που δε θα έχουν), τότε ο ίδιος πολύ γρήγορα θα συντροφεύει τον Τσοχατζόπουλο.

Μην ανησυχείς, γυιε του Μητσοτάκη, τίποτα από αυτά δε θα συμβεί. Ο Τσίπρας είναι ένας μετριοπαθής κεντρώος, μπορεί να δείχνει λίγο άθρησκος (αυτό καλό είναι), αλλά θα επαναφέρει τα πράγματα σε κανονικούς ρυθμούς. Θα ξαναπροσλάβει τους άδικα και παράνομα απολυμένους, θα ξανανοίξει την ΕΡΤ και τα σχολεία, θα σεβαστεί τους νόμους και το σύνταγμα. Αυτό είναι εύκολο και θα το κάνει. Γι' αυτό, και συ είσαι σίγουρος, είναι κάτι που το γνωρίζεις. Όσο για τα υπόλοιπα μη φοβάσαι, κοιμίσου ήσυχος. Ούτε τον Βαγγέλαρο θα στείλει στη στενή, ούτε εσένα. Προς απογοήτευση όλων μας!

Pin It