Μπαλώνει τις ταμπέλες του ο Π. Μελάς

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Π. Μελάς -και πολύ πιο πρώην βουλευτής της Ν.Δ.- δηλαδή ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με όλους αυτούς τους «πολιτικούς δολοφόνους» (της Ν.Δ.) επί τόσα χρόνια, τώρα επιστρέφει με νοσταλγία στη γνώριμη σφηκοφωλιά του. Όμως η βιαστική και τόσο αιφνίδια αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ, δεν του επέτρεψε (αν και λεφτά υπάρχουν) να φτιάξει μια καινούργια ταμπέλα της προκοπής. Μπάλωσε λοιπόν αυτή των ΑΝΕΛ και από πάνω από το σήμα των ΑΝΕΛ έβαλε το δαυλί της Ν.Δ.

Ίσως και καλά να σκέφτηκε, γιατί σε περίπτωση που μείνει στον πάγκο, δεν αποκλείεται να ξαναβγάλει το αυτοκόλλητο και να ξαναγίνει ΑΝΕΛ. Βέβαια οι μεταγραφές στοιχίζουν και οι ΑΝΕΛ δε φαίνεται να διαθέτουν τις προϋποθέσεις για τέτοια πράγματα. Αλλά, ας κάνει τον κόπο ο κ. Μελάς να περάσει από τον Πόρο ή την Τροιζηνία... Έτσι για να δει το κλίμα δηλαδή! Μας λέει ότι υπηρετεί την πολιτική και την ιατρική και ό,τι αυτός θεραπεύει και στις δύο περιπτώσεις. Μήπως γνωρίζει τίποτα για τις μαϊμούδες συντάξεις στην Τροιζηνία, όπου άνθρωποι ζουν παρασιτικά εις βάρος των υπολοίπων σκληρά εργαζομένων; Ποιος έκοψε τις συντάξεις από τους καρκινοπαθείς και από τόσους άλλους με ανίατες ασθένειες; Εδώ ποιος θεράπων έβαλε το χέρι του;

Θα απαντήσει κανείς ότι ο επί τόσα χρόνια βουλευτής της Ν.Δ. δεν πρόκειται να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Λεφτά υπάρχουν. Και όχι μόνο, αλλά θα πάρει κι' αυτός την παχυλή σύνταξή του ως βουλευτής και έτσι θα ζει κι' αυτός εις βάρος μας, όπως και όλοι οι συνταξιούχοι/μαϊμούδες, ώστε να συνεχίσουν ομαδικά το παρτάκι τους..

Pin It