Πάτωσε η Ρένα

Πάτωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στην πρόσφατη ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών τού νέου Πολιτικού Συμβουλίου τού ΣΥΡΙΖΑ. Από τα 150 μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής που ψήφισαν, η κ. Δούρου έλαβε μόλις 40 ψήφους και βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις (τέταρτη από το τέλος) στο νέο πολιτικό όργανο του κυβερνώντος κόμματος. Η περιφερειάρχης Αττικής είχε εκλεγεί ένατη στην Κεντρική Επιτροπή από το συνέδριο του κόμματος.

Τελευταία και καταϊδρωμένη η Ρένα μας, λοιπόν, που πρόσφατα εισηγήθηκε να γίνει «κανονικό» κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, πιο δεξιόστροφο και προσωποκεντρικό. Πέραν αυτού, το άλλο της αμάρτημα ήταν το φλερτάκι της με ανθρώπους τής διαπλοκής, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τον καταποντισμό της.

Καιρός φέρνει τα λάχανα αγαπητή μας Ρένα... Καιρός θα φέρει και τα παραπούλια. Θυμάσαι, τότε, που μετέβαινες προεκλογικά στα νησιά τού Αργοσαρωνικού ινκόγκνιτο, αγνοώντας τις, όποιας μορφής, συλλογικότητες, την κοινή εκφραστική συνισταμένη μέσω των θεσμοθετημένων οργάνων, αλλά και των εκπροσώπων της, αρκούμενη στη συνοδεία των ολίγων επιτελών σου;

Σήμερα, φαίνεται ότι η Ρένα Δούρου, αρχίζει σιγά – σιγά να χάνει τα στηρίγματά της, τους ανθρώπους της, το κοινό της, τους «συντρόφους» της, να χάνει την επιρροή της, τουλάχιστον, στενό στο κομματικό ακροατήριο, να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η κυρία Δούρου χάνει το χαμόγελο, ενώ τα νιάτα και αυτά υποχωρούν. Πανδαμάτορα χρόνε, τα πάντα ισοπεδώνεις...

Pin It