Ρένα Δούρου: Η μεγάλη νικήτρια

Η μεγάλη επιτυχία της νέας Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, δεν ήταν μόνο η ξεκάθαρη επικράτησή της στις εκλογές, όσο η μεγάλη επικράτησή της στον πόλεμο των ΜΜΕ και των λεγόμενων δημο(σ)κόπων, της νέας πάστας πλιατσικαδόρων που σαν σύγχρονοι γύπες ήθελαν να επαναλάβουν το μυθικό σκηνικό με τον Προμηθέα. Μόνο που... η Ρένα ήταν εκείνη που τους έφαγε το συκώτι. Γιατί, εκεί που την είχαν στο καναβάτσο βρέθηκε από πάνω και με τη γροθιά υψωμένη. Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς τους δημοσκόπους; Αλλά, δουλειά δεν έχει ο διάβολος.... Ποιος ξέρει τι θα σκαρφιστεί το σύστημα για τη χειραγώγηση των «μαζών»; Ίδομεν!

Η σελίδα οφείλει να συγχαρεί την κα Περιφερειάρχη Αττικής για τη μεγάλη της επιτυχία, όπως και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Τάκη Χατζηπέρο. Καλή δουλειά λοιπόν!

Υ.Γ: Το τραγούδι που επισυνάπτεται αφιερώνεται στη μεγάλη νικήτρια Ρένα, ένα τραγούδι με πολλαπλά μηνύματα, ένα τραγούδι δουλεμένο συλλογικά από μια μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών, ένα (ελληνικής έμπνευσης) τραγούδι από τη Βαλένθια, επιμελημένο από τον γνωστό Ιρλανδό (Κρητικό)Ross Daly, που όμως απευθύνεται σε ένα ζευγάρι Κρητικών: το τραγούδι του γάμου (La dansa dels fadrins).

http://www.youtube.com/watch?v=dPvEGBBo7us

Pin It