Σεβαστούπολη: Παρά πόδα!

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο Πούτιν έδωσε εντολή για έκτακτες στρατιωτικές ασκήσεις σε όλη τη δυτική Ρωσία. Ρωσικές σημαίες και τεθωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα εμφανίστηκαν στη Σεβαστούπολη, τη στιγμή που οι «δυτικοί προστάτες» παίζουν θέατρο κάνοντας δήθεν έρευνες στα γραφεία του Γιανουκόβιτς στο Κίεβο.

Ο αχυράνθρωπος Ολεξάντερ Τουρτσίνοφ «ανησυχεί» για αποσχιστικές τάσεις, τη στιγμή που ο ίδιος αυτόν ακριβώς το στόχο εξυπηρετεί. Οι κάτοικοι των ρωσικών και παραδοσιακά φιλορωσικών επαρχιών σε ολόκληρη την ανατολική περιοχή διαδηλώνουν εναντίον της τοποθετημένης (λεγόμενης κυβέρνησης) στο Κίεβο, και με ρωσικές σημαίες και συνθήματα ζητούν την επέμβασης της Μόσχας.

Στη Σεβαστούπολη, όπου ισχύει το «παρά πόδα όπλα», ο δήμαρχος ανακοίνωσε το σχηματισμό ομάδων αυτοάμυνας δίνοντας απάντηση στην απειλή των «φασιστών» του Κιέβου, ενώ σε ομιλία του μπροστά σε μεγάλο πλήθος διαδηλωτών κάλεσε εθελοντές να ενισχύσουν τις ομάδες ετοιμότητας, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η επιχείρηση των αρπακτικών της δύσης με τους δήθεν φιλοευρωπαίους διαδηλωτές που ανέτρεψαν με ένα τόσο συντονισμένο τρόπο τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς, που στεκόταν εμπόδιο στα σχέδια της Μέρκελ, του ΔΝΤ κ.α.

Η υπόθεση της Ουκρανίας έδειξε για μια ακόμη φορά ότι η λαϊκή βούληση, και τα αποτελέσματα των εκλογών, έχουν ξεπεραστεί προ πολλού, οι παγκόσμιοι δυνάστες, αποδέχονται τα αποτελέσματα των εκλογών, όταν αυτά τους βολεύουν, σε διαφορετική περίπτωση, τω άμα ακυρώνονται με τις «ροζ επαναστάσεις», με τη χρήση των φασιστικών ταγμάτων εφόδου, με προπαγάνδα, προβοκάτσια και τέλος, με νεκρούς, με τη θυσία ορισμένων μισθοφόρων, ώστε η χολυγουντιανή παράσταση να κλείνει με δραματική σεκάνς.

Pin It