Σε ποια γενιά κα Γεννιά;

Δεν γνωρίζουμε σε ποια γενιά ανήκει η κα Γεννιά, στην γενιά τής αμφισβήτησης και των ανατροπών, στην γενιά της διαφάνειας και των ιδεολογιών ή στην γενιά των οπορτουνιστών, των τυχοδιωκτών πολιτικών που θέλουν να πατάνε σε δύο βάρκες, να κρατάνε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη, να αλληθωρίζουν δεξιά και αριστερά και να νομίζουν ότι ταΐζουν κουτόχορτο τους ιθαγενείς; Σε όποια και αν ανήκει, καλά θα κάνουν όσοι είναι πραγματικά αριστεροί να την μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές, να της δείξουν ότι αρκετά υπέφερε ο Πόρος από τους τυχοδιώκτες, ξενοφοβικούς, ρατσιστές που όντας οι ίδιοι ξένοι θέλουν να κάνουν κουμάντο στο νησί. Να μαυρίσουν εκείνους της κεντρικής πολιτικής σκηνής που θέλουν να κάνουν κουμάντο στα του οίκου τρίτων.

Καλά θα κάνει η κα Γενιά, που πέρασε 4 ολόκληρα χρόνια στην αφάνεια με μηδενικό έργο να εν τω χελύω εισέλθει, να κορνιζάρει τις φωτογραφίες που επί 4 χρόνια έβγαζε (το μόνο έργο της) και του λοιπού να τις θαυμάζει.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να αποτινάξει και το τελευταίο ίχνος «αριστερού μιάσματος» (με την ιατρική σημασία του όρου), ας συνεχίσει με την Γεννιά υποψήφια στην Α΄ Πειραιά. Να θυμάται η κα Γενιά: 3 ημέρες κρατάει το θαύμα! (γι’ αυτή 4 χρόνια).

Μα, να μας εξηγήσει κανείς επιτέλους: Μη δε και «χρείαν ειδικού έχομεν», αφού η κα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκηρυχθεί από την Δημοτική αρχή Πόρου, ενώ η κα Γεννιά (του ΣΥΡΙΖΑ κι’ αυτή!) δηλώνει απεριόριστη εκτίμηση προς την Δημοτική αρχή, αλλά και κάνει υποδείξεις; Ποιος είναι ΣΥΡΙΖΑ τελικά; Τι είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ; Στο τέλος θα καταλήξουμε να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν και ΣΥΡΙΖΑίοι μελανοχίτωνες! Ανάγκα και θεοί πείθονται;...

Υπάρχει κάποιος αρμόδιος του ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτόν τον τόπο να μας εξηγήσει τα ανεξήγητα; «Τώρα τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο!» Αλλά ποιος να τους μαζέψει; Ο κ. Τσίπρας είναι λίγος για κάτι τέτοιο. Άσε που δεν ξέρει πού πέφτει ο Πόρος...

Σ.σ: Το ότι η κα Γεννιά «τα βρίσκει» με τον Δήμαρχο Πόρου δεν αποτελεί μομφή στο πρόσωπό της, το να υποδεικνύει όμως μία «αριστερή» βουλευτής στους Ποριώτες ποιον να ψηφίσουν για Δήμαρχο, θυμίζει την παροιμία «έλα πατέρα να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου!».

...είμαστε τρεις αδελφωμένοι,

κόμμα, τελεία, περισπωμένη...

Pin It