Χρυσή μεταγραφή Στουρνάρα

Πώς να μην ξεκαρδίζεται στα γέλια το υπαλληλάκι της Τρόικας, ο Γ. Στουρνάρας, αφού έκανε τη μεταγραφή τής ζωής του; Εκεί που έπαιρνε μόλις 5.000 - 6000 χιλιάδες ευρώ (και δεν τα έφερνε βόλτα ο άνθρωπος) -μαύρα και τέτοια δεν υπάρχουν σ' αυτές τις δουλειές, μιλάμε για καθαρά λεφτά-, τώρα παίρνει 7.500 ευρώ (πάλι για καθαρά λεφτά μιλάμε) και δεν έχει και την κατακραυγή του κόσμου. Έπαψε να είναι δακτυλοδεικτούμενος, «κερατάς» και «τσιράκι», όλα αυτά περασμένα ξεχασμένα! Τώρα στο καθαρτήριο των τραπεζιτών απολαμβάνει πλήρους και καθολικής (ακόμη και λαϊκής) αναγνώρισης και ... σιγά σιγά θα μπορεί να κυκλοφορεί και μόνος του στο κέντρο της Αθήνας, θα μπορεί να πίνει το καφεδάκι του στα café του Κολωνακίου, με μια μικρή, έστω, συνοδεία, που θα παρακολουθεί διακριτικά και εκ του μακρόθεν την νέα του ζωή. Τέρμα οι διμοιρίες και τα ηλεκτρονικά μάτια.

Ο «σφουγκοκωλάριος» της τρόϊκα που ξέρει να εφαρμόζει μέτρα αυτοκτονίας για τον Ελληνικό λαό, ο ίδιος χρειάζεται (επίσημα) γύρω στα 100.000 ευρώ για να ζήσει, οι λοιποί Έλληνες, ας αρκεστούν στα 5.000 ή στη ζητιανιά!

Σύμφωνα με γραπτή απάντηση στη Βουλή του υπουργείου Οικονομικών, σε σχετική ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου, ο Γ. Στουρνάρας, που μετακόμισε από το ΥΠΟΙΚ στην Τράπεζα της Ελλάδος, λαμβάνει καθαρά το ποσό των 7.342 ευρώ μηνιαίως.

Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι «υπηρεσιακές ανάγκες που καλύπτονται με παραστατικά» αλλά ούτε και οι συνεδριάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΤτΕ, που… αμείβονται με 257 ευρώ τη φορά.

Όσο για τα υπόλοιπα, μόνο ένας διεστραμμένος νους θα μπορούσε να τα ανακαλύψει...

Pin It