Ανακοίνωση Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου

Τελική ανακοίνωση ως προς το θέμα των οφειλών προς τη ΔΕΗ εξέδωσε ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, με την οποία καλεί τα μέλη του, αλλά ακι ιδιώτες να ενημερωθούν για ό,τι τους αφορά:

Αγαπητοί συνάδελφοι,Το Δ.Σ του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πωλήσεων Ελλάδος της ΔΕΗ σας ενημερώνει για το ζήτημα με τις προγραμματισμένες διακοπές παροχών ρεύματος λόγω οφειλών, που έχει προκύψει από τις 10 Φεβρουάριου στο νησί.Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο είχαν ανασταλεί οι διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ και λόγω υπέρμετρης αύξησης των ανείσπρακτων οφειλών, η Επιχείρηση οδηγήθηκε σε προγραμματισμένες απενεργοποιήσεις παροχών ρεύματος. Για τις διακοπές αυτές υπήρχε έγγραφη προειδοποίηση στα έντυπα των λογαριασμών μαγαζιών και οικιών, περισσότερες από μια φορές.Δυστυχώς λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της εποχικότητας της Τοπικής Οικονομίας του Πόρου, υπήρξαν δεκάδες περιπτώσεις επαγγελματιών και ιδιωτών καταναλωτών, που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Πολλοί από αυτούς τους επαγγελματίες απευθύνθηκαν στον Ε.Ε.Σ.Π. ζητώντας τη μεσολάβησή του προς τη ΔΕΗ για να ανασταλούν προσωρινά οι διακοπές ρεύματος, ώστε να μπορέσουν οι επιχειρήσεις και οι οικογένειές τους να προβούν σε ρυθμίσεις των οφειλών.Ενόψει των ανωτέρω παρακαλούνται όλοι οι επαγγελματίες (αλλά και οι ιδιώτες) που έχουν οφειλές στην ΔΕΗ, να προχωρήσουν μέχρι τις 11 Μαρτίου 2016 σε ρύθμιση των οφειλών τους με:1. Επικοινωνία με το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο τηλέφωνο 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 - 16:00).2. Επιτόπια επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το Δ.Σ του Ε.Ε.Σ.Π. είναι πάντα στη διάθεση των επιχειρήσεων του Πόρου και των Οικογενειών τους για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμβουλή μέσω του Νομικού Συμβούλου κ. Σ. Τσολάκου, αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλει να δηλώσει προς τα μέλη του πως οι μεγάλες οφειλές μιας επιχείρησης που δεν διευθετούνται, καταστρατηγούν τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού και δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό στις επιχειρήσεις που πληρώνουν με συνέπεια τις υποχρεώσεις τους.

Pin It