Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πόρου-Τροιζηνίας

Ανοιχτή συζήτηση με θέματα που απασχολούν την αγροτιά (γεωργία - κτηνοτροφία) θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πόρου-Τροιζηνίας τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη, 6:00μμ. Δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής, καιρός ήταν να παρθεί μια πρωτοβουλία, ώστε να δούμε τι δρόμο θα τραβήξει ο νέος που αποφασίζει να μείνει στον τόπο του, ποιος θα είναι δίπλα του και ποιος θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Για να γυρίσει η χώρα μας σελίδα -κάτι που δεν είναι και τόσο δύσκολο, όπως οι πολιτικάντηδες της εξουσίας προπαγανδίζουν- χρειάζεται ενεργούς και αποφασισμένους πολίτες, χρειάζεται πολιτικούς που να πιστέψουν στον έλληνα αγρότη, χρειάζεται πραγματική συστράτευση και όχι βερμπαλισμός και τάντανους της στιγμής. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πόρου-Τροιζηνίας:

.

Αγαπητοί φίλοι,

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πόρου-Τροιζηνίας σας καλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα <<Η Παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και ο πρωτογενής τομέας: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα προβλήματα γεωργών και κτηνοτρόφων>>.

Ομιλητές: Δημήτρης Κοδέλας, Γεωπόνος, Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑΕιρήνη Κατσινοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη, 6:00μμ στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά.

Δείτε συνημμένα τη σχετική αφίσα και πρόσκληση.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πόρου-Τροιζηνίας

Pin It