Βελτιώσεις στα θερινά δρομολόγια των πλοίων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

Μετά και από το αίτημα του Υποψηφίου Δημάρχου Πόρου & Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής κ. Σπύρου Σπυρίδωνα, η Κοινοπραξία Αργοσαρωνικού μεταβάλει τα θερινά δρομολόγια των Συμβατικών πλοίων της για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους Κατοίκους και Επισκέπτες του Πόρου.

Όπως δήλωσε ο Πλοιοκτήτης κ. Ιωάννης Λεφάκης, κατά τη διάρκεια της ανοικτής συγκέντρωσης του Συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, στο πλοίο ΦΟΙΒΟΣ για τους Ετεροδημότες, γίνονται οι εξής τροποποιήσεις δρομολογίων από 6/6/14 για την εξυπηρέτηση του κοινού και τα οποία θα εξυπηρετούνται κυρίως με το πλοίο ΦΟΙΒΟΣ:

  • Αυξάνονται τα δρομολόγια καλύπτοντας καθημερινά πλέον την γραμμή Πόρου-Πειραιά, σε αντίθεση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο που δεν υπήρχε δρομολόγιο κάθε πέμπτη
  • Το πρωινό δρομολόγιο από Πόρο για Πειραιά, θα αναχωρεί στις 6.30πμαντί γιατις 6.00πμ.
  • Το δρομολόγιο της Παρασκευής από Πειραιά για Πόρο θα αναχωρεί στις 17.45μμαντίστις 20.30μμ που ήταν πέρσι, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα στους επισκέπτες να χαρούν το βράδυ της Παρασκευής στον Πόρο.
  • Το δρομολόγιο του Σαββάτου από Πειραιά για Πόρο θα αναχωρεί στις 10.30 πμ αντί 1.30 μμ.
  • Το πολύ σημαντικό, για τον Τουρισμό του νησιού, το δρομολόγιο της Κυριακής θα αναχωρεί από τον Πόρο για Πειραιά στις 17.45μμ αντί στις 14.30μμ που ήταν την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η αλλαγή αυτή θα βελτιώσει τη Τουριστική κίνηση για τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, επιτρέποντας στους επισκέπτες να χαρούν το κολύμπι τους ολόκληρο το μεσημέρι και να γευματίσουν στα καταστήματα του νησιού πριν αναχωρήσουν για τον Πειραιά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου & Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Σπύρος Σπυρίδων, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έδειξε η κοινοπραξία Πλοίων Αργοσαρωνικού και ιδιαίτερα ο κος Λεφάκης. Έγινε αμοιβαία κατανοητό ότι τα συμφέροντα των κατοίκων των νησιών και της ακτοπλοΐας είναι κοινά. Υπογράμμισε δε, πως θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των προϋποθέσεων ανάπτυξης του Τουρισμού στον Πόρο.

Pin It