Για 34 ώρες στο σκοτάδι η Ύδρα!

Στο σκοτάδι για 34 ολόκληρες ώρες η Ύδρα! Μέσα στο κατακαλόκαιρο, μέσα σε φουλ σαιζόν, μέσα στον Αύγουστο, και η Ύδρα βρέθηκε χωρίς ρεύμα και νερό! Οι ιδιώτες της ΔΕΔΗΕ έκαναν και πάλι το θαύμα τους! Μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν θαύματα... Έτσι, το νησί κατάμεστο από τουρίστες και με την τοπική γιορτή σε εξέλιξη, βρέθηκε αντιμέτωπο με το black out και στη συνέχεια με την έλλειψη νερού, αφού η μονάδα αφαλάτωσης του νησιού λειτουργεί με ρεύμα. Η περιφέρεια Αττικής εισηγήθηκε την κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ το Πολεμικό Ναυτικό με την υδροφόρα Στυμφαλία μετέφερε νερό. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Χατζηπέρος μεσολάβησε ώστε να καταπλεύσει πλοίο στο νησί εφοδιασμένο με γεννήτριες σε μια προσπάθεια αποκατάστασης τουλάχιστον του αντλιοστασίου αφαλάτωσης.

Τελικά, πρόκειται για μια τουριστική πανωλεθρία των Υδραίων, οι οποίοι δεν έφταιξαν σε τίποτα, αλλά δέχτηκαν ένα τόσο ισχυρό πλήγμα από τη ΔΕΔΗΕ. Γιατί, δεν είναι μόνο το σκότος που μαύρισε τη ζωή των τουριστών, αλλά και τα WC των καταλυμάτων που ανάγκασαν τους ενοικιαστές να εγκαταλείψουν τα δωμάτιά τους άρον-άρον, αφού ήταν αδύνατον να αντέξουν τη δυσωδία που προέκυψε.

Έτσι, αγανακτισμένοι οι τουρίστες μάζεψαν τα μπαγκάζια τους και ... όπου φύγει. Φυσικά, όχι μόνο δεν πλήρωσαν τα ξενοδοχεία, αλλά απειλούν και με μηνύσεις, αφού όπως ισχυρίζονται τους χάλασαν οι διακοπές τους. Άδικο έχουν; Εν τέλει, «τη ζημιά ποιος την πληρώνει;» κύριοι της ΔΕΔΗΕ;

Pin It