Διανομή τετραδίων από τους πολιτιστικούς φορείς Μεθάνων

Μια αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία πήραν από κοινού οι πολιτιστικοί φορείς των Μεθάνων, με αποτέλεσμα 2.000 τετράδια να μοιραστούν σε μαθητές της Χερσονήσου. Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν σ' αυτή την πρωτοβουλία!

Ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες η διανομή τετραδίων και άλλων σχολικών ειδών σε μαθητές των Μεθάνων και της Τροιζηνίας. Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκαν οι μαθητές και οι γονείς τους την δωρεάν διανομή τετραδίων και σχολικών βοηθημάτων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα και θα δοθούν συνολικά πάνω από 2.000 τετράδια, μολύβια, ξύστρες, ξυλομπογιές, κασετίνες κλπ. σε περίπου 300 μαθητές. Είναι μια προσπάθεια και συνεργασία της Κοινωνικής Δομής Αλληλεγγύης Μεθάνων Τροιζηνίας Η ΧΕΛΩΝΑ, του Φορέα Ανάπτυξης και Πολιτισμού Μεθάνων Τροιζηνίας, της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Ελιά, Λεμόνι, Ρίγανη", του Δικτύου Πολιτών "ΑλλάΖΟΥΜΕ την Τροιζηνία και τα Μέθανα" και της Αλληλεγγύης για Όλους με σύνθημα Παιδεία για όλους.

Αυτές πράγματι οι δραστηριότητες έχουν και φιλανθρωπικό περιεχόμενο και χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας. Μακρυά από τους φονιάδες που κρύβονται κάτω από ψευδεπίγραφους τίτλους, δήθεν οικολογικούς, και με τις εγκληματικές τους ενέργειες (εκτροφή και πολλαπλασιασμό αγριμιών, που στη συνέχεια λαθραία τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν τον μόχθο των αγροτών), δέχονται και επιχορηγήσεις! Μπράβο και πάλι στους Μεθενίτες!

Pin It