Διεξαγωγή εξετάσεων Ε.Φ.Ε.Τ.

Ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ, διοργανώνει τις Εξετάσεις για την χορήγηση του Πιστοποιητικού Ασφάλειας Τροφίμων, στις:

Τρίτη 17 Μαίου, ώρα 9πμ-12μμ στο Κτήριο Συγγρού

Στις εξετάσεις μπορούν να λάβουν μέρος όσοι παρακολούθησαν με επιτυχία τα σχετικά Σεμινάρια Κατάρτισης, κατά τα έτη 2012-2013. Οι εξετάσεις δεν είχαν διεξαχθεί νωρίτερα λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων του ΕΦΕΤ.

Οι εξετάσεις είναι διάρκειας 20’ με τη μορφή 12 εύκολων ερωτήσεων-πολλαπλών απαντήσεων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των περισσότερων από 100 επαγγελματιών και εργαζομένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα υπάρξουν 3 τμήματα την συγκεκριμένη ημέρα:

1ο Τμήμα Εξετάσεων: 9πμ-10πμ Κτήριο Συγγρού

2ο Τμήμα Εξετάσεων: 10πμ-11πμ Κτήριο Συγγρού

3ο Τμήμα Εξετάσεων: 11πμ-12μμ Κτήριο Συγγρού

Όλοι όσοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά τις επόμενες τρείς ημέρες από το Προεδρείο του Συλλόγου για θα καθοριστεί το τμήμα που τους βολεύει απο πλευράς ωραρίου.Την ημέρα των εξετάσεων, χρειάζεται μόνο η αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο / άδεια οδήγησης) και ένα στυλό μπλέ ή χρώματος.

Για να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συμμετεχόντων, έχουν ετοιμαστεί σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΠΥΞΙΔΑ, ενημερωτικά έντυπα σε μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων, τα οποίαθα μοιραστούν τις προσεχείς ημέρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Pin It