«ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ »:Υποψήφιοι σύμβουλοι

Με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα είναι και οι κάτωθι:

Γρίβας Δημήτριος του Ιωάννη, Επιχειρηματίας, Πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρονικών, Δημ.Σύμβ. Υπεύθυνος Καθαριότητας και Πυρασφάλειας 1986-1990., Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 2001-2002. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ των ΑΟ ΠΟΡΟΥ και ΝΟΠΤ. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και ημερίδες της ΚΕΔΚΕ.

Ζεντέλης Ευάγγελος του Δημητρίου,Ιδιωτικός υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος 2006-2014 και Αντιδήμαρχος Πόρου από το 2011.


Καΐκας Ευάγγελος του Παναγιώτου, Γεννηθείς το 1984 στον Πόρο. Σπούδασε Τεχνολόγος – Γεωπόνος στο Α.Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, όπου ειδικεύτηκε στην Μηχανολογία και τους υδάτινους πόρους. Έλαβε το πτυχίο του το 2009.Τα δύο τελευταία χρόνια ασχολείται με την εμπορία ειδών εξοπλισμού καταστημάτων.


Καράμπαμπα Μαρίνα του Ιωάννη, Γεννηθείσα το 1985. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιταλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ . Ειδική αγωγή : Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία κ.α. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης και επικοινωνίας.


Καράμπαμπας Ευάγγελος του Χαραλάμπους, Ιδιωτικός υπάλληλος. Υπηρετεί τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων από θέσεις ευθύνης τα τελευταία χρόνια, δίπλα στον πετυχημένο δήμαρχο Γιάννη Σαμπάνη. Είναι παντρεμένος με την Λαμπρινή Μεταξά και έχει 2 παιδιά.


Μάνδηλας Γεώργιος του Σταματίου, Απόφ. Σχ. Εμπορικού Ναυτικού, Αρχιμηχανικός του Ομίλου Λάτση, Δημοτικός Σύμβουλος τις περιόδους 1995-2002 και 2007-2010. Επίσης Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κατά την περίοδο 2007-2010.


Μέτσκα Ζωή του Ανδρέα, Καθηγήτρια πληροφορικής στο Γυμνάσιο Πόρου, μέλος του μητρώου εκπαιδευτών ενηλίκων του Υπ. Παιδείας και Υπ. Εργασίας. Παντρεμένη με τον φυσικοθεραπευτή Σωτήρη Σουκαρά με τον οποίο έχουν δύο παιδιά στο Δημοτικό.


Μπακοθανάσης Βαγγέλης (Αγγελής) του Γκίκα, Εν αποστρατεία αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, τελευταία του θέση στο Κ.Ε. Πόρος. Μέλος της ΕΑΑΝ. Έγγαμος με δύο παιδιά.


Πάνου Τάσος του Γεωργίου, Γεννήθηκε στον Πόρο το 1964 και μεγάλωσε στην Μπρίνια. Είναι Αξιωματικός ε.α. της ΕΛ.Α.Σ. Υπηρέτησε σε καίριες υπηρεσίες, όπως οι Εσωτερικές Υποθέσεις και ΓΑΔΑ . Επίσης διετέλεσε Διοικητής στο Α.Σ. Γαλατά 2008-2010. Είναι παντρεμένος με την Ροή Ευτυχία του Κων/νου και έχει δύο κόρες.

Σουλιώτης Μιλτιάδης του Χαράλαμπου, Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πόρο, είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, μέλος της ΕΑΑΝ. Με την σύζυγό του Μαρία Ντορμπάρη έχουν 2 παιδιά .


Χίος Σταύρος του Ανδρέα, Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πόρο, κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία το 1990, υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες της ΓΑΔΑ και στην ασφάλεια της Βουλής των Ελλήνων και συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του Υπαστυνόμου Β’.


Ψαρίδης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Γεννήθηκε το 1959, είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Κόττη με την οποία έχουν δύο παιδιά. Είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και μέλος της ΕΑΑΝ (Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού).

Pin It