«ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»: Ισχυροποιεί το συνδυασμό της

Ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τη δύναμή της, η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» του Σπύρου Σπυρίδωνα, με πρόσωπα νέα και δυναμικά, αλλά και έμπειρους στα πολιτικά και την τοπική αυτοδιοίκηση υποψηφίους συμβούλους.

Κουνέλη Βασιλική (Βίκυ) του Σταματίου. Δικηγόρος με ειδίκευση στο Αστικό και Δημόσιο Δίκαιο, κάτοχος πτυχίων Νομικής, Δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας και διπλώματος Μεταπτυχιακών σπουδών στον Τομέα Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου και Δικαίου της Πληροφορικής. Γνωρίζει άριστα 3 ξένες γλώσσες και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικών με τα γνωστικά της αντικείμενα.

Δρούγκας Νικόλαος του Χρήστου. Πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Παν/μίου της Pavia. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πόρου επί σειρά ετών και υπήρξε ενεργό μέλος όλων σχεδόν των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του νησιού μας και σε ορισμένους Πρόεδρος.

Μαστροπέτρος Γρηγόρης του Πέτρου, Επιχειρηματίας, Αντιπρόσωπος πρακτορείων Τύπου και Εκδοτικών Οίκων σε Πόρο-Τροιζηνία. Ιδρυτικό Μέλος του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου. Μένει στη Πέρλια.

Μωρόπουλος Δημήτριος του Ηλία Γεννηθείς στον Πόρο το 1974, διαθέτει πτυχίο Ανθοκομίας – Κηποτεχνίας και πτυχίο Ηλεκτρονικού Οπτικ/κών Συσ/των, Πρόεδρος Δημ. Συμβ. και πρόεδρος ΔΕ Κέντρου Υγείας Γαλατά. Μέλος Δ.Σ. του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού, μέλος του Δ.Σ. του Μωροπούλειου Ιδρύματος και μέλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Τροιζηνίας.

Pin It