«ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»: Μύνημα Δ. Συξέρη

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες,

Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμμετάσχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου, με τη παράταξη ΠΟΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - Σπύρος Σπυρίδων, για τον Πόρο που οραματίζονται οι Νέοι και Αποζητούν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Στα 3,5 χρόνια της θητείας μου ως Δημοτικός Σύμβουλος - θέση στην οποία εσείς με αναδείξατε - ανέλαβα και ολοκλήρωσα με επιτυχία μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες για την βελτίωση της Ποιότητας Ζωής κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας σε Τομείς όπως: Υγεία & Πρόνοια, Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή, Εθελοντισμός, Καθαριότητα, Αξιοποίηση Κοινόχρηστων Χώρων κλπ.

Σας επισυνάπτω στο παρόν μήνυμα το ενημερωτικό έντυπο με τον Απολογισμό της Δημοτικής Δραστηριότητας μου και σας Ζητώ με ευθύτητα και ειλικρίνεια να μου δώσετε για δεύτερη φορά τη Τιμή και τη Δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Με εκτίμηση

Δημήτρης ΣυξέρηςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΠόρουΠρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου ΠόρουΓεν. Γραμματέας Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου ΠόρουΣύμβουλος Επιχειρήσεων ΥγείαςΤηλ: 6970801255E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Website: sixeris.blogspot.com

Pin It