Ευτράπελα, ΒΙΟ.ΚΑ, κουτόχορτο, όχι Δημητράκη!

Στον Πόρο τα Χριστούγεννα είχαμε δωρεάν γεύματα από υποψήφιο «τοπικό άρχοντα» . Σε εστιατόριο κλήθηκαν κάποιοι αναξιοπαθούντες και γευμάτισαν ενώ παράλληλα μοιράστηκαν και αρκετά δέματα. Τώρα που πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, κάποιος άλλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θυμήθηκε κι αυτός τους αναξιοπαθούντες και μοίρασε στο εκκλησίασμα ψάρια.

Η αλήθεια είναι ότι την Κυριακή των Βαΐων οι χριστιανοί γευματίζουν με ψάρια κι αυτό το χριστιανικό έθιμο τηρείται χρόνια τώρα και κανείς δε μοίρασε ψάρια. Φέτος όμως πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και οι χριστιανοί είναι και ψηφοφόροι !

Τώρα κάποιοι ανακάλυψαν την ανάγκη του φτωχού; Για να την εξαργυρώσουν σε ψήφους; Όπως παλιά εξαργύρωναν τη σφραγίδα των απόρων με ψήφους, αργότερα εξαργύρωναν τις μεταφορές ασθενών με το ασθενοφόρο. Μόνο που οι φτωχοί μπορεί να τρώνε ψάρια, αλλά δεν τρώνε κουτόχορτο. Και κάποιοι παρά τις όποιες «καλές» τους προθέσεις θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Χρεώσεις για ανύπαρκτο βιολογικό:

Στο Δήμο Πόρου ο βιολογικός δεν έχει ολοκληρωθεί στο Ασκέλι. Κάποιοι κάτοικοι «εύχονται» να μην ολοκληρωθεί εάν δημιουργηθούν και σ’ αυτούς τα προβλήματα του Νεωρίου. Ωστόσο κάποιοι που δεν έχουν ενωθεί με τον ανύπαρκτο βιολογικό χρεώνονται με τέλη και μάλιστα υπέρογκα!!! Η απάντηση του υπεύθυνου στο Δήμο είναι ότι φταίει η μηχανογράφηση και να μη δίνετε σημασία. Αλήθεια ποιος δίνει τα στοιχεία στη μηχανογράφηση; Γνωρίζει κανείς υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου για την ιστορία των χρεώσεων;

Από Δήμαρχος, Αντιπεριφερειάρχης:

Κι αφού ολοκλήρωσε την αναμόρφωση του Πόρου με έργα σε πλατείες, σε παραλίες, σε αποχετευτικό και υποδομές, μας αποχαιρέτησε. Πάλι καλά που δε μας άφησε στη μέση… Τώρα στοχεύει για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη στα νησιά του Αργοσαρωνικού! Τι ειρωνεία αλήθεια! Τα νησιά τα γνωρίζεις; Οι νησιώτες σε γνωρίζουν; Καλή τύχη σε σένα και στους νησιώτες, που θα σε ανταμώσουν για πρώτη φορά παλιέ μας Δήμαρχε. Και να θυμάσαι πως όλοι ξαναγυρίζουν στον τόπο τους!

Δεν μπορεί Δημητράκη! :

Δεν μπορεί να είσαι εν ενεργεία σύμβουλος, να ζητάς και πάλι την ψήφο του ποριώτικου λαού και να προκαλείς την ανέχεια του κόσμου, με το να φωτογραφίζεσαι με τον Άδωνη! Τον Υπουργό Υγείας για λίγους. Το υπάκουο παιδί της Τρόικα. Δεν μπορεί το Κέντρο Υγείας να παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις σε ειδικότητες γιατρών αλλά και υλικών και εσύ να στέκεσαι δίπλα στον Άδωνη. Έτσι δε λύνονται τα προβλήματα , μόνο φωτογραφίζονται….

Pin It