Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»: Ανακοινώνει τα ονόματα τεσσάρων ακόμη υποψηφίων

Ο Συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμπλήρωσε το ψηφοδέλτιό του και παρουσιάζει τέσσερις ακόμη υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Οικονομόπουλος Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου, Φοιτητής στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας με πολλές Πανελλήνιες διακρίσεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ρώσικα.

Παναγιωταράκος Σταύρος του Δημητρίου, Στέλεχος Ναυτιλιακής Εταιρείας. Έχει πτυχίο της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων - Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένος με την Μάρθα Χάλκου και έχουν 2 παιδιά.

Σαρδίνης Ανάργυρος του Λουκά, Επιχειρηματίας, γεννηθείς το 1982. Απόφοιτος Τεχνολόγος Γεωπόνος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, φοιτητής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ανοικτού Πανεπιστημίου, Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας. Μέλος του συλλόγου Επαγγελματιών Πόρου.

Μητσιοπούλου Δάγκλη Σταματίνα (Ματούλα) του Νικολάου Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων Λογιστική και Πληροφορική. Εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος από το 2002 έως σήμερα και διετέλεσε: Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού, Αντιπρόεδρος -μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, μέλος της Δημαρχιακής-Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Πόρου.

Pin It