Κατερίνα Ροΐδη Μπήτρου: Θέλουμε έναν Πόρο καθαρό!

Παρέμβαση για το θέμα της καθαριότητας κάνει η δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πόρου κα Κατερίνα Ροΐδη Μπήτρου. Με επιστολή της προς τον Δήμο ζητάει αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου, εν όψει της τουριστικής περιόδου που σύντομα θα ξεκινήσει, και τι άλλο; Έναν Πόρο αντάξιο της ιστορίας του. Ακολουθεί η επιστολή της:

Προς τον Δήμο Πόρου

Κύριε Δήμαρχε

Επανειλημμένα και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, έχω γίνει μάρτυρας πολλών παραπόνων από Συμπολίτες μας που δυσανασχετούν, αντικειμενικά δίκαια, για την πλημμελή καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων και των σοκακιών που βρίσκονται στο εσωτερικό του νησιού μας. Ιδιαίτερα στην περιοχή της Πούντας και της Μπρίνιας.

Σας υπενθυμίζω ότι πέρα από την υποχρέωση που έχει ο Δήμος να διατηρεί το νησί μας καθαρό όλο τον χρόνο, σε λίγες μέρες έχουμε καθαρή Δευτέρα και οι επισκέπτες μας πρέπει να αποκομίσουν , λίγο πριν το Πάσχα, μόνο θετικές εντυπώσεις αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε την οικονομία του νησιού μας την δύσκολη μάλιστα αυτή περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι οι λίγοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες αλλά προφανώς δεν επαρκούν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του τουριστικού μας νησιού.

Παρακαλώ να φροντίσετε το συντομότερο δυνατό να αντιστραφεί αυτή η κακή εικόνα του νησιού μας και οι γειτονιές μας να πάρουν όψη αντάξια της ομορφιάς του Νησιού μας και της καλοσύνης των κατοίκων του.

Πόρος 24/Φεβρουαρίου/2016

Η Δημοτική Σύμβουλος

Κατερίνα Ροίδη Μπήτρου

Pin It