Μια καταγγελία

Μια καταγγελία μας ήρθε μέσω mail στην οποία βγαίνει η πικρία και η αδικιολόγητη, όπως ο καταγγέλων αναφέρει, λογοκρισία τοπικού ΜΜΕ:

«Αγαπητέ Άρι και Πάνο,

Δεν γνωριζόμαστε, αν και έχω δει αξιόλογα κείμενα σας στο ιντερνετ, και εσένα Πάνο σε γνωρίζει η γυναίκα μου. Τα emails σας τα βρήκα από διάφορα που στέλνουν διάφοροι Ποριότες στην γυναίκα μου.

Μιας που είσαστε δύο από τους ελάχιστους που γράφουν επώνυμα στο (.....), σας στέλνω screenshots από τον υπολογιστή της γυναίκας μου (Καίτη) που έγραφε στο (.....), αλλά από τότε που έγραψε ένα μύνημα επιθετικό με δύσκολες αλήθιες για τον (.....), το (.....), δεν ξαναδημοσίευσε μηνύματά της.

Το στέλνω και στον Κουτουζή και στον Κυριακόπουλο της Καλαυρίας, για να γνωρίζουν και αυτοί ως ΜΜΕ.

Ειδικά εσύ Πάνο που έχεις γίνεις στόχος χλευασμού από ανώνυμους που το επιτρέπει ο (.....), θα καταλάβεις για τι επίπεδο ανθρώπου μιλάμε.

Θα δείτε ότι σε κανένα μήνυμα δεν υπάρχει ύβρεις, χλεύη, προσωπικά δεδομένα. Παρόλα αυτά η αλήθεια φαίνεται ότι πονάει και ο (.....), θέλει να προστατέψει τον (.....), (πιθανότατα αφεντικό του) με κάθε τρόπο.

Φιλικά

Σ."Κ": Για λόγους δεοντολογίας (μιας και είναι αρχή μας να μην σχολιάζουμε άλλα ΜΜΕ της περιοχής μας) αποφύγαμε να αναφέουμε τα ονόματα που μας έστειλε ο καταγγέλων. Ίσως έχει τα 1000 δίκια, αλλά ας μην είμαστε εμείς που θα κρίνουμε την τακτική τρίτων.

Πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι θα θέλατε να δημοσιεύσετε, άκριτα, άφοβα, ελεύθερα».

Pin It