Ο Δήμαρχος Πόρου Δ. Στρατηγός υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Πράγματι, ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Ανδρέας Στρατηγός έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Δε νομίζουμε ότι ήταν πολλοί εκείνοι που περίμεναν τον κ. Στρατηγό ως υποψήφιο Αντεπεριφερειάρχη Νήσων. Όχι γιατί ήταν outsider, αλλά γιατί απλούστατα δεν ήταν ο άνθρωπος που από τα νειάτα του είχε την παραμικρή σχέση με την πολιτική. Δεν γνώριζε τι δημαίνει αμφιθέατρο φοιτητικών συνελεύσεων, δεν υπήρξε ποτέ συνδικαλιστής, αντίθετα, ήταν ένας άνθρωπος από αυτούς που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους και ασχολούνται με την επιχείρησή τους. Όμως η παρουσία του για δύο συνεχείς τετραετίες ως δήμαρχος Πόρου τον έφερε κοντά στα πολιτικά δρώμενα και σήμερα «απολαμβάνει» την αναγνώριση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Νήσων. Τι κι' αν άλλοι δήμαρχοι έκαναν επιτυχημένες σπουδές, τι κι' αν αντιπροσωπεύουν πολύ μεγαλύτερους δήμους (Σαλαμίνα, Αίγινα κ.λπ.), εκείνο που έχει σημασία είναι «να σε θέλει», και απ' ό,τι φαίνεται ο φίλος μας ο Δημήτρης τα πάει καλά με τις συγκυρίες. Και σ' ανώτερα λοιπόν, αφού ακόμη η ηλικία του το επιτρέπει να ελπίζει!

Ο χαιρετισμός του γεγονότος από τον κ. Δ. Στρατηγό:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού ΄΄180ο - Η Αττική αλλάζει πρόσωπο!΄΄ Γιώργος Κουμουτσάκος με τίμησε προτείνοντάς με για την υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά Αγκίστρι, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες, Κύθηρα, Σαλαμίνα, καθώς και ο Δήμος Τροιζηνίας, αλλά και τις δυνατότητες και τις προοπτικές τους, αποδέχτηκα την πρόκληση να στηρίξω την προσπάθεια για ανανέωση και να προβάλω τις αρχές του συνδυασμού μας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Με τις πολιτικές μας στοχεύουμε: στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, στην έμπρακτη αλληλεγγύη και την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής μέσα από δράσεις και υποδομές, στην ανάπτυξη του τόπου μας που εξασφαλίζει με στέρεες βάσεις την απασχόληση, στην ανάδειξη των νησιών και των Δήμων της Αττικής στην Ευρώπη και τον Κόσμο.

Ξεκινώ τον αγώνα με αποφασιστικότητα, ήθος και χωρίς ιδεολογικές εμμονές, και σας καλώ να κάνουμε μαζί τη στροφή 180ο προς το μέλλον.

Δημήτρης Στρατηγός

υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Pin It