Ο Σ. Κατσέλος στον Πόρο

Την Κυριακή 11/05 το πρωί στις 11:30 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά» - Δημοκρατική Παράταξη, Σωτήρης Κατσέλος, θα βρεθεί για περιοδεία στο νησί του Πόρου από όπου έλκει την καταγωγή του για γνωριμία με τους κατοίκους και συζήτηση για τα ευρωπαϊκά θέματα.

Χώρος: «Σπηλιάδα» στην Πούντα

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Σωτήρης Κατσέλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Γεννημένος το 1977 στην Αθήνα, κατάγεται από την Καρδιτσομαγούλα της Καρδίτσας και από το νησί του Πόρου. Διαθέτει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων με κατεύθυνση στο marketing (ειδίκευση στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς) και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του St. Andrews στα Οικονομικά και στις Διεθνείς Σχέσεις.

Μπήκε από μικρή σχετικά ηλικία στο «επιχειρείν». Έχει συνεργαστεί με πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών κλάδων (Τεχνικός τομέας, Τουρισμός, Εκπαίδευση κλπ), έχοντας έτσι, γνωρίσει «από πρώτο χέρι» τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αν και ήταν πάντα ενήμερος στα πολιτικά θέματα, άρχισε να ασχολείται πιο ενεργά, από το 2011 συμμετέχοντας σε ομάδες πολιτών και στον πολιτικό σχολιασμό, μέσω blogging και των socialmedia.

Το 2012 έγινε μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας της πολιτικής κίνησης της «Δυναμικής Ελλάδας», του Ηλία Μόσιαλου, όπου συμμετείχε ενεργά στην συνδιαμόρφωση θέσεων, στον πολιτικό σχεδιασμό και στην επικοινωνία. Ενώ αργότερα έγινε μέλος και της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης.

Αρθρογράφησε πρώτη φορά το 2007 για θέματα επιχειρηματικότητας. Σήμερα, άρθρα του για θέματα επιχειρηματικότητας, οικονομίας και πολιτικής φιλοξενούνται συχνά σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Του αρέσει η μελέτη της ιστορίας και άλλων κοινωνικών επιστημών, οι σιδηρόδρομοι και είναι λάτρης των social media.

Για πρώτη φορά ζητάει την ψήφο των πολιτών σε αυτές τις εκλογές με την «Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη» γιατί πιστεύει στην ανάγκη της εκπροσώπησης της Ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας σε αυτή την Ευρωβουλή.

Επικοινωνία:

6973 22 0575

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.sotiriskatselos.gr/

Pin It