Ο Τάκης Αλεξόπουλος για τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Ο Τάκης Αλεξόπουλος αποτελεί ένα «δυνατό χαρτί» για το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σπυρίδωνα, στη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ». Ο Αλεξόπουλος Παναγιώτης (Τάκης) του Γεωργίου είναι ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού, πρώην ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου.Είναι μέλος του «Συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων», του «Εμπορικού συλλόγου», του Ο.Ν.Α.Τ. και του «Φιλοζωικού συλλόγου». Ιδρυτικό μέλος της «Ομάδας εθελοντών πυροσβεστών Πόρου» και Ιδιοκτήτης έκθεσης επίπλων και κουφωμάτων.

Ο ίδιος, παρά τις ενασχολήσεις με τις επιχειρήσεις του και τη στενότητα χρόνου, αποφάσισε να κατέβει σαν υποψήφιος σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» του Σπύρου Σπυρίδωνα. Εξηγεί δε, τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση:

Αγαπητοί μου συμπατριώτες-σεςΑναλαμβάνω και εγώ την ευθύνη να συμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»... Για να προσπαθήσω προσωπικά αλλά και συλλογικά με την παράταξη και όλους εσάς για να κάνουμε τον Πόρο μας καθαρό, ελκυστικό προς τους επισκέπτες και βιώσιμο προς όλους τους επιχ/τιες , πολίτες.Σαν επιχειρηματίας και εγώ με 30ετη εμπειρία στον τουρισμό, ξεκινώντας με το οικογενειακό τουριστικό γραφείο το 1982 και στην συνέχεια καταστήματα εστίασης, εμπορικά και ξενοδοχεία, θέλω να δώσω τις ιδέες μου για να γίνει μια καινούργια προσπάθεια με γνώμονα την συνέπεια- παροχή υπηρεσιών- ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε να αναπτυχθεί και πάλι αυτός ο τομεας που όπως γνωρίζουμε καλά από το παρελθόν, ήταν, είναι και θα είναι ο Νο1 άξονας για την ανάπτυξη της οικονομίας του νησιού.

Pin It