ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Η Κοινοπραξία Συμβατικών Πλοίων Αργοσαρωνικού, υλοποιώντας τα όσα δήλωσε ο πλοιοκτήτης κος Ιωάννης Λεφάκης κατά τη διάρκεια της ανοικτής προεκλογικής συγκέντρωσης του Συνδυασμού ΠΟΡΟΣ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ στον Πειραιά « … έπειτα και από προσωπικές παρεμβάσεις του κ. Σπυρίδωνα, η Κοινοπραξία Αργοσαρωνικού βελτιώνει σημαντικά τα δρομολόγια από και προς τον Πόρο, ιδιαίτερα Παρασκευής-Σαββάτου- Κυριακής» , ανακοίνωσε τα δρομολόγια που θα ισχύουν κατά την θερινή περίοδο.

Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων που ήδη μέσα στην πρώτη εβδομάδα έχει βελτιώσει αισθητά την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών του Πόρου και της Τροιζηνίας, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εξής τροποποιήσεις:

  • Αυξήθηκαν τα δρομολόγια καλύπτοντας καθημερινά πλέον την γραμμή Πόρου-Πειραιά, σε αντίθεση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο που δεν υπήρχε δρομολόγιο κάθε Πέμπτη.
  • Το πρωινό δρομολόγιο από Πόρο για Πειραιά, αναχωρεί στις 6.30πμ αντί για τις 6.00πμ.
  • Το δρομολόγιο της Παρασκευής από Πειραιά για Πόρο αναχωρεί στις 18.30μμ αντί στις 20.00μμ που ήταν πέρσι, προσφέροντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να προλάβουν τη βραδινή τους βόλτα στον Πόρο.
  • Το πολύ σημαντικό, για τον Τουρισμό του νησιού, δρομολόγιο της Κυριακής αναχωρεί από τον Πόρο για Πειραιά στις 18.00μ.μ. αντί στις 14.30μ.μ. που ήταν την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η αλλαγή αυτή θα βελτιώσει τη Τουριστική κίνηση για τα Σαββατοκύριακα του Καλοκαιριού, επιτρέποντας στους επισκέπτες να χαρούν τα μπάνια τους ολόκληρο το μεσημέρι και να γευματίζουν στις επιχειρήσεις του νησιού πριν αναχωρήσουν για τον Πειραιά. Η πρώτη πολύ θετική εικόνα μάλιστα παρουσιάστηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
  • Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι πλην των δρομολογίων Πειραιάς-Πόρος στις 18.30 της Παρασκευής και 10.30 π.μ. του Σαββάτου και του δρομολογίου Πόρος –Πειραιάς στις 18.00 της Κυριακής, όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια έχουν μειωμένη τιμή (είναι εκπτωτικά).

Ο Επικεφαλής της Παράταξης ΠΟΡΟΣ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ & Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Σπύρος Σπυρίδων, δήλωσε πως η σημαντική βελτίωση των δρομολογίων έρχεται να επισφραγίσει, τόσο την αξιοπιστία της παράταξής μας σε όσα αυτή εξήγγειλε προεκλογικά, όσο και το θετικό αποτέλεσμα της συνεννόησης και συνεργασίας της τοπικής κοινωνίας με τον ιδιωτικό τομέα για θέματα, που αφορούν την άμεση βελτίωση της τοπικής οικονομίας, όταν η συνεργασία γίνεται με πνεύμα αλληλοκατανόησης, ρεαλισμό και προσπάθεια προσέγγισης αναπτυξιακών στόχων.

Pin It