Υπογραφή σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση οδικού δικτύου του Δήμου Τροιζήνας-Μεθάνων»

Αποκαθίσταται σταδιακά το υποβαθμισμένο οδικό δίκτυο του Δήμου Τροιζήνας-Μεθάνων μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης εργολαβίας από την Περιφερειάρχη κ.Ρένα Δούρου. Με την ενέργεια αυτή η Περιφέρεια αποδεικνύει το αμέριστο ενδιαφέρον της για την ασφάλεια του οδικού δικτύου του Δήμου.

Η οδική ασφάλεια βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Παναγιώτης Χατζηπέρος χαιρετίζει την υλοποίηση μιας ακόμη δέσμευσης απέναντι στους κατοίκους.

Σύσκεψη για τα εκτελεστέα αθλητικά έργα

Η πορεία υλοποίησης των αθλητικών έργων στα νησιά και σε Τροιζήνα-Μέθενα εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου, παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου, κου Σπύρου Πάντζα, εκπροσώπων των Δήμων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Τονίστηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της αντιπεριφέρειας για τον Αθλητισμό, κυρίως στα νησιά όπου οι δυνατότητες για άθληση, ψυχαγωγία κλπ, είναι περιορισμένες. Όπως δήλωσε ο κ.Χατζηπέρος είναι αδιανόητο στον 21ο αιώνα να μην παρέχεται η δυνατότητα στη νεολαία να αθληθεί. Οι αθλητικές ομάδες των νησιών είναι υποχρεωμένες να μετακινούνται δια θαλάσσης σε κοντινούς Δήμους, προκειμένου να προπονηθούν και να αγωνιστούν, επιβαρυμένες με όλες τις δυσάρεστες επιπτώσεις των μετακινήσεων (ταλαιπωρία, χάσιμο πολύτιμου χρόνου, οικονομική επιβάρυνση κ.α.).

Pin It