Ψηφιακό σήμα (t.v.) στον Πόρο

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πόρου πληροφορεί τους δημότες ότι έφτασε η στιγμή του ψηφιακού σήματος για την περιοχή. Αναφέρεται λοιπόν στην ανακοίνωση: «Σας κάνουμε γνωστό ότι στις 30 Μαΐου 2014, προβλέπεται να γίνει η ολοκλήρωση της μετάβασης από την αναλογική στην ψηφιακή μέθοδο και στην περιοχήμας, σύμφωνα με τον νόμο 3592/2007. Την ημερομηνία αυτή θα γίνει υποχρεωτικά διακοπή του αναλογικού σήματος. Η μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος θα γίνεται ψηφιακά από την εταιρεία ΄΄Digea – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε. ΄΄ από το κέντρο εκπομπής ΄΄ΔΑΡΔΙΤΣΑ΄΄ . Το πρόγραμμα που θα εκπέμπεται θα αφορά όλους τους νόμιμα λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Οι πολίτες του Δήμου μας που δεν διαθέτουν ψηφιακό δέκτη στην τηλεόρασή τους, καλούνται να διευθετήσουν έγκαιρα το θέμα μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε ομαλά και ανεμπόδιστα να μπορέσουν να λάβουν το ψηφιακό σήμα.

Σε περίπτωση παράτασης του αναλογικού σήματος μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα εκδώσουμε νέα ανακοίνωση».

Σημειώση "Κ": Καλός οιωνός το ψηφιακό σήμα άραγε, ή ένας ακόμη κοριός στο σπίτι μας; πολιτισμός πηγή δυστυχίας», έλεγε ο Φρόυντ (εννοώντας τον τεχνολογικό). Άδικο είχε; Πεπαλαιωμένος το λοιπόν;

Pin It